[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1607757048307{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1607757102135{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][rev_slider_vc alias=”forside”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1607757019882{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1607757025686{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_empty_space css=”.vc_custom_1607757292549{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column_text]

NYHED – Flying Nurses tilbyder at køre ud til virksomheder og vaccinere medarbejderne.

Ring eller skriv for at høre nærmere

 

CORONATEST MED HURTIGT SVAR

[/vc_column_text][vc_column_text]

COVID-19 ANTIGEN HURTIG TEST til private og til virksomheder

I Flying Nurses tilbyder vi som noget nyt en COVID-19 hurtig test, hvor du kan få svar på, om du er smittet med Corona virus, indenfor 15 min.

Du testes med en podepind i næsen.

Vores hurtigtest hedder SARS CoV 19 antigen test fra Roche

PRIVATPERSONER

Vi tilbyder test til privatpersoner – vi kan teste en eller flere personer i familien i eget hjem.

Pris:
Ved 1 Covid-19 hurtig-test i eget hjem kr. 750,-
Derefter Kr. 200,- pr. test.

 

VIRKSOMHEDER

Vi tilbyder Covid-19 test til virksomheder.
Virksomheder og institutioner mærker Covid-19 særlig hårdt, når medarbejdere er enten syge eller må gå i isolation, fordi der er konstateret smitte i familie, omgangskreds eller blandt kollegaer.
Ved at få et hurtigt svar på, om en medarbejder er smittet, betyder det, at I som virksomhed kan agere straks, dels for at hindre udbredelse af smitten blandt medarbejdere og dels for fortsat at holde hjulene i gang.

Pris:
Covid-19 hurtig-test til virksomheder koster pr. sygeplejerske Kr. 500,- pr. påbegyndt time

+ Kr. 200,- pr. test < 50 medarbejdere

+ Kr. 175,- pr. test ml 50-100 medarbejdere

+ Kr. 150,- pr. test > 100 medarbejdere

Km godtgørelse efter statens takster ved afstande over 50 km

Følg altid retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen både før og efter en test, uanset testresultat.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1607757033522{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_empty_space][vc_single_image image=”968″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Privat sygepleje service til borgere i eget hjem

Flying Nurses er en servicevirksomhed, som tilbyder privat sygepleje service til borgere i eget hjem, samt til det offentlige

Flying Nurses tilbyder privat sygepleje-services til ældre og syge i eget hjem.

Flying Nurses lægger stor vægt på menneskelige og nære værdier og efterstræber at give og yde hver enkelt klient stor respekt og den allerbedste omsorg, pleje og tryghed.

*Hos os er diskretion en æressag*

Ring eller skriv helt uforpligtende til os, og fortæl hvorledes vi kan hjælpe.
Tlf.: 73 70 70 05  mail.: info@flyingnurses.dk

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”943″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1561705032351{background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Et video indblik i Flying Nurses

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/Vj-FpNp3WZg”][vc_column_text]

Testimonials

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

“Han fik med Flying Nurses opbygget nogle personlige forhold”

Det sidste år at vores fars liv var til trods for hans alvorlige sygdom den bedste periode siden vores mors død. Han fik med Flying Nurses opbygget nogle personlige forhold, som betød meget for ham, og efter nogle meget besværgelige år, døde han taknemmelig for det gode liv han havde haft.

Dette skyldes i høj grad al den gode hjælp og støtte han fik fra jer alle – en indsats og engagement som vi har påskønnet utrolig meget.

 

De bedste hilsner, Peter

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

”Under og efter genoptræning”

Vi har haft stor glæde af firmaet igennem nu flere år. Først til at sikre pårørende fik væske under genoptræningsophold. Der var tale om flere ophold. Senere til lidt træning i hjemmet og senest til igen at sikre væske og omsorg på plejehjem, hvor pårørende boede.

– Kirsten

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

”Mit netværk er spredt ud over Danmark”

Da jeg fik diagnosticeret en alvorlig kræftsygdom, koncentrerede jeg mig hurtigt om, hvordan jeg bedst kunne håndtere mit forløb, med formodning om mange hospitalsbesøg, en masse information, bekymringer og personlig pleje. Kræftdiagnosen udløste samtidig en udbetaling for kritisk sygdom hos mit forsikringsselskab, og jeg valgte at bruge nogle af pengene på privat sygepleje.

Mit netværk er spredt ud over Danmark, så det er svært at trække på og da jeg bor alene, var jeg bekymret for at komme i situationer hvor jeg ikke kunne få tilstrækkelig med hjælp. Jeg søgte derfor på nettet og fandt hurtig muligheden for privat sygepleje.

Den første kontakt til Flying Nurses var meget positivt. Efter en god lang snak fandt vi hurtig ud af at jeg kunne få 1-2 faste sygeplejersker tilknyttet på ad-hoc basis. Dem kunne jeg så trække på ved behov, f.eks. som bisidder ved besøg på sygehuset eller hjælp i hjemmet til skift af forbindinger. Efter første kontakt til Flying Nurses var jeg sikker på at jeg havde fundet den optimale løsning til mit behov.

– Kim

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1574784965506{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”654″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

 Vi har god tid og ressourcer

Der kan være mange situationer og omstændigheder, hvor der vil være et behov for tryghedsbesøg, ekstra pleje, behandling og omsorg fra en sygeplejerske i hjemmet. Vi bestræber os på, at det er en fast tilknyttet sygeplejerske til den enkelte, hvilket gør hele forløbet mere trygt.
Vi har god tid og ressourcer til dig eller en pårørende.

Tag din private sygeplejerske med på ferie

Hvis du som syg eller kronisk syg, har lyst til at rejse,  kan vi tilbyde, at en erfaren og kompetent sygeplejerske følger med på rejsen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1574784979995{background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Timesulin hætte med “timer” til Insulin pennen

Sikkerhed først

Mere end 30% af diabetikere har på et eller andet tidspunkt glemt at tage en insulin injektion eller taget dobbelt dosis.

Foreskrevne dosis som tages forkert kan føre til hyperglykæmi eller hypoglykæmi.

Timesulin kan være medvirkede til at øge sikkerheden uden at ændre på rutinerne.

Læs mere og bestil her[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space el_id=”SUKKERSHERIFFEN”][vc_single_image image=”656″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1574784994955{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”894″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Vi samarbejder med:

LÆGE  JESPER MEHLSEN

Jesper Mehlsen, født 1952, læge fra Københavns Universitet 1979, speciallæge 1990
Overlæge på Frederiksberg Hospital 1992 til 2018.
I 2018 åbnede Jesper Mehlsen, med stor succes, en Privat klinik på Frederiksberg for patienter med komplekse sygdomme.  www.klinikmehlsen.com
Tilknyttet Københavns Universitetshospital som seniorforsker siden 2018.
Jesper Mehlsen har været forfatter på mere end 300 videnskabelige publikationer blandt andet om vacciner.
Jesper Mehlsen fungerer som lægefaglig samarbejdspartner for Flying Nurses,  såvel som Flying Nurses udfører                                        sygeplejefaglig assistance i forbindelse med Jesper Mehlsens private klinik.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1574785010218{background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Vi samarbejder med:

Mikkel Ibsen – Ældrelægen

Privat lægeklinik med speciallæge i ældresygdomme tilbyder en grundig og personlig gennemgang og behandling af ældre patienters helbredsproblemer.

Du vil møde en læge med speciale i ældre patienters symptomer, sygdomme og behandling.

Hos Ældrelægen møder du altid den samme speciallæge til hver konsultation, så du får et trygt forløb med en læge, som lærer dig og din sygehistorie indgående at kende.

Mvh Mikkel Ibsen
Ældrelægen.dk
Tlf. 60641313[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”970″ img_size=”full”][vc_single_image image=”971″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1574785394952{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Send en uforpligtende forespørgsel på privat sygepleje

Eller ring til Anette på tlf. 73 70 70 05

    [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”945″ img_size=”full” alignment=”right” css=”.vc_custom_1664279949685{padding-top: 150px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” parallax_image=”798″ css=”.vc_custom_1574784938033{background-color: #f9f9f9 !important;}”][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

    Læs nyheder her

    [/vc_column_text][vc_column_text]

    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]