Vision, Mission og Værdier

Vision:

At være Danmarks mest attraktive udbyder af  højt kvalificeret sundhedsfagligt personale, som er specialister på hver deres specifikke område. Denne specialsygepleje-service tilbydes patienter i eget hjem med mulighed for services døgnet rundt.

Mission:

At tilbyde sygepleje-services til private virksomheder, private personer samt det offentlige. Det skal fungere som en udvidet sundhedsfaglig service til virksomheder, som tilbyder avancerede behandlinger til patienter i eget hjem. Sygeplejersken besøger patienten i eget hjem og yder sundhedsfaglig support af høj kvalitet i forhold til den specifikke behandling som en support til patienten, som netop er kommet hjem fra hospital.

Ved rejser tilbyder Flying Nurses ApS kompetente og erfarne følgesygeplejersker.
Specialsygeplejerskerne kan ligeledes supportere andre sektorer med hensyn til information og undervisning.

Vore Værdier:

Flying Nurses ønsker langvarige kunde- behandler- patient og medarbejderrelationer som bygger på gensidig respekt og individuel forståelse. Vi lægger stor vægt på professionalisme, kvalitet, service og god økonomi for alle involverede parter.

For Flying Nurses er det essentielt at sikre høj kvalitet. Vores mål er at levere velkvalificeret, kompetent og serviceminded personale til de forskelligartede opgaver, vi bliver stillet overfor.

Flying Nurses er altid tilgængelig, agerer professionelt, hurtigt og imødekommende så kunder, behandlere og patienter oplever, at Flying Nurses ydelser er udover det sædvanlige.

Flying Nurses lægger stor vægt på menneskelige og nære værdier. Vi bestræber os på at give og yde hver enkelt klient stor respekt og den allerbedste omsorg, pleje og tryghed.