Sorg og krise

 

                                                                       
I Flying Nurses kan vi som noget nyt tilbyde ”Sorg & Krise” hjælp. Dette gøres i samarbejde med psykoterapeut Monica Winther.

Monica er uddannet sygeplejerske, sundhedscoach, Integrativ krops- & psykoterapeut og relationel biologisk chok/traume terapeut.

Hun har arbejdet som sygeplejerske på hospitaler, bl.a. på lungemedicinsk afdeling på Gentofte Sygehus, som vikar i Region Hovedstaden og på ortopædkirurgisk afdeling på Hørsholm Sygehus.

Monica har arbejdet med livstruende syge, døende og pårørende siden 2008 – igennem personlige samtaler og terapeutiske forløb, besøg på hospices mm. Hendes fokus handler altid om at skabe gode relationer – med sig selv og sine pårørende.

Den brede vifte af metoder gør, at Monica har mulighed for at give dig/jer et dynamisk og skræddersyet  forløb, der passer nøjagtigt til din/jeres situation, ønsker og behov – hvad enten du er syg eller pårørende.

Sorg & krise, støtte og hjælp i en svær tid

For dig, der er ramt af livstruende sygdom

For dig, der er pårørende

For en familie der er i en sorg eller krise situation

Når vi bliver syge, er vores første reaktion som oftest, at vi vil forsøge at bekæmpe sygdommen og få den væk så hurtigt som muligt. I et samtaleforløb vil vi i stedet ”gå i relation” med sygdommen og forsøge at forstå den og bringe healing ind. Monica har et holistisk livssyn, og hendes erfaringer viser, at vi ofte må arbejde på flere planer. Vores krop afspejler både balancer og ubalancer i sind og psyke. Ved (også) at arbejde med kroppen kan vi komme i kontakt med ressourcerne og i samarbejde forløse og transformere de ubalancer, der måtte dukke op. Det er givende at se bagom kræften (eller anden sygdom, der er opstået) og komme i kontakt med den læring, som hele krisen kan give dig.

Monica tilbyder også samtaler eller et samtaleforløb til dig, som er pårørende til et menneske, der er ramt af en livstruende sygdom. Fokus er ofte rettet mod den, der er syg, men det at være pårørende eller i en tæt relation med et sygt menneske er yderst sårbart og kan være meget hårdt. Tanker og følelser fylder, men det kan være vanskeligt at tale om, fordi man ofte føler, at man ikke vil tage plads.

En samtale vil give dig/jer et rum, hvor alle dine/jeres tanker og følelser bliver rummet, uden at du skal tage hensyn til, hvorvidt dine følelser og behov er belastende, relevante eller ”for meget”. Du har her en mulighed for at blive hjulpet til at genvinde din ro, livskraft og overskud og få hjælp og støtte til at overskue situationen ud fra dit perspektiv.

Livet er ofte en selvfølgelighed. Vi bliver selv glade og fyldt med kærlighed, når vi fortæller andre om deres betydning, og de fortæller os, hvad vi betyder for dem. Det kan dog være svært at tage “hul” på disse samtaler. Det er her, Monica kan komme ind i jeres familie og give støtte til både disse samtaler og samtaler om praktiske ting. Det kan være, at vi starter med dig, som er ramt af den livstruende sygdom, og hvis det føles rigtigt for dig og din familie, vil Monica også kunne støtte hele familien. Vi tager altid udgangspunkt i dine og dine pårørendes behov.

1-1 sessioner Pris: 850 kr. for 75 minutter

Familie samtaler Pris: 1250 kr. for 120 minutter.

Der tilbydes ligeledes gruppe forløb af ligesindede samt Individuelt forløb eller gruppeforløb – for dig, der er rask.

Ring på 29403920 eller skriv på info@flyingnurses.dk og fortæl , hvorledes vi kan hjælpe.