Flexilev

Flying Nurses forhandler følgende behandlingspakke til Parkinson patienter:

Flexilev med dosis dispenseren MyFID:

Individualiseret behandling med mikrotabletter og en elektronisk doserings dispenser til behandlingsopfølgning

Ved hjælp af MyFID kan man skræddersy L-dopa-behandlingen med mikro-tabletter som opløses i vand. Dette kan hjælpe patient og læge med at kontrollere Parkinsons sygdom på en bedre måde.

I ”pakken” indgår: MyFID doserings dispenseren med en batterioplader. Den kan bestilles hos Flying Nurses ApS Flexilev (Levodopa 5 mg/ Karbidopa 1,25 mg) kassette. Flexilev – tabletterne ordineres af lægen og hentes på apoteket.

MyFID gør det muligt at skræddersy L-dopa-behandlingen ved Parkinsons sygdom i kombination med omhyggelig behandlingsopfølgning via symptom registrering i forbindelse med dosering.

MyFid og Flexilev giver mulighed for en individuelt tilpasset dosis og at mindske plasma fluktuationer af Levodopa og derved mindske svingninger i symptomerne. Ved fleksibelt at kunne ændre antal doser og tid med bevaret totaldosis over døgnet, kan man kappe toppe og formindske dale i Levodopas plasma niveau. Man får på den måde en regelmæssig og præcis justeret dosering, som er et skridt mod en kontinuerlig behandling.

Læs mere om livet med Parkinson her: https://www.parkinson.dk/livet-med-parkinson