Virksomheder

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Fordele som kunde – virksomheder

Private virksomheder kan med fordel købe ydelser fra Flying Nurses og kan dermed, udover kerneproduktet og via samarbejde med Flying Nurses – tilbyde sygehuset / behandleren en ekstra/tillægs service. Denne service er i form af en specialsygeplejerske, som “følger” patienten hjem fra sygehuset straks efter, at patienten er udskrevet med den nye behandling og efter aftale og behov.
Sygeplejersken kan ligeledes “følge op ” på patienten efter behov i dagene efter hjemkomst.

Denne tillægsservice giver behandleren sikkerhed for, at der bliver taget ekstra hånd om patienten efter udskrivelse fra sygehuset. Det betyder større sikkerhed for behandlingen og for behandlingens succes, idet sygeplejersken er specialist indenfor og har erfaring med den specifikke sygdom / behandling.

Der er stor sandsynlighed for at øge compliance, da patienten straks eller hurtigt efter hjemkomst bliver besøgt af en sygeplejerske, som sikrer at forløbet bliver så optimalt som muligt. Alle uafklarede spørgsmål, patienten måtte have, kan håndteres straks, således at tidskrævende opringninger til hospital / afdeling eller gen- indlæggelser undgås. Patienten vil føle sig tryg og sikker.

Virksomheden kan, udover deres produktpipeline, tilbyde denne specialsygeplejerske service og udnytte den, som en yderligere konkurrenceparameter via nytænkning og innovationsevne og dermed fastholde den vigtige kundeloyalitet hos forbrugere og professionelle.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row]