Om Flying Nurses

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][rev_slider_vc alias=”slider”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Om Flying Nurses

Flying Nurses er stiftet og ejet af Anette Jensen

Bioanalytiker,Merkonom i Markedsføring, Erhvervsdiplom i Projektledelse (Niels Brock), 

Coach,  CBA, Masterclass i Psykologi

7J3A7462

Anette har mange års erfaring med ledelse samt salg og markedsføring
af produkter indenfor sundhedssektoren. Bl. a indenfor Diabetes, PID (Primær immun defekt) og Parkinson .

Det er bl. a via sin erfaring med salg af en behandlingspakke ( medicin (Apomorfin PharmSwed), infusionspumpe samt hjælpemidler) til Parkinson patienter, også kaldet avanceret behandling, at Anette mærkede behovet for at tilknytte private special sygeplejersker med det formål, at gøre overgangen fra indlæggelse på hospitalet til udskrivelse til hjemmet så nem og problemfri, det er muligt.

I praksis betyder det, at en privat sygeplejerske kan “følge patienten hjem” ved hjemsendelse fra hospital i forbindelse med bl.a. avancerede behandlinger som f. eks. ved Parkinson syge. Dette for at sikre, at alt er som det skal være, og sygeplejersken kan varetage de udfordringer der kan opstå ved en avanceret behandling, når man er kommet hjem.

Denne “følge patienten hjem” service tilbyder vi til alle uanset diagnose.

Sygeplejersken er i stand til at besvare spørgsmål, vurdere patientens funktionsniveau samt være medvirkende til at få patienten til at føle sig tryg med den nye behandling.

Vi vil være behjælpelig med kærlig pleje, støtte og omsorg ved enhver given situation og uanset hvilken diagnose, der måtte være tale om.

Kontakt os endelig for at høre, hvorledes vi kan hjælpe:
Flying Nurses har åbent 365 dage om året og døgnet rundt.
Tlf.: 2940 3920
e-mail: info@flyingnurses.dk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

Flying Nurses – sygeplejersker

Alle vore sygeplejersker er håndplukkede og udover kendskab til alment sygepleje er de alle specialister indenfor hver deres terapiområde og alle sætter en stor ære i at efterleve Flying Nurses grundlæggende værdier.

Narissah Bryndum:

Narissah

Narissah er uddannet sygeplejerske i 1997. Har siden været ansat på Bispebjerg hospital med speciale i Neurologi.

I 2001 var Narissah ansvarlig for oprettelse af Daghospitalet for Parkinsons sygdom og har siden bl.a været projektsygeplejerske på Apomorfin pumpe behandling som den første i Danmark. I den forbindelse har Narissah haft udegående funktion, hvor hun har været på  hjemmebesøg hos pumpepatienterne. Hjemmebesøg har den fordel at der kan foretaget en helhedsvurdering til gavn for patienten. Tillige med sin viden om Parkinsons sygdom har Narissah erfaring med og almen viden om andre sygdomme såsom kognitive problemer, kræft, diabetes.

Som person er Narissah empatisk og udviser stor omsorg i sit arbejde . Narissah er serviceminded og meget ansvarsbevidst i forhold til sine opgaver, og hun er særdeles vellidt blandt patienterne på grund af sin smilende og imødekommende måde at være på.

 

Kirsten Malmstedt:  

     IMG_2717 kopi

Kirsten blev først uddannet sygeplejerske, siden som sundhedsplejerske , og har arbejdet som sådan i en årrække.

Kirsten har udover almen sygeplejefaglige opgaver deltaget i diverse kurser og uddannelser i forbindelse med pleje af demente, ligesom hun i en årrække har arbejdet på et demensplejehjem. Igennem årene har Kirsten været ressourceperson i pleje af døende. Kirsten har også i lange perioder været beskæftiget i hjemmesygeplejen, hvor arbejdsopgaverne er forskelligartede og hvor der stilles krav til sygeplejerskens erfaring og almenviden.

Som person er Kirsten , i kraft af sin rolige og smilende fremtoning, yderst tillidsvækkende , troværdig og og ansvarsbevidst, og sammen med Kirsten føler man sig straks i trygge hænder.

 

 

Sandra Wiesener:  

0373_sandra_097_farve kopi

Sandra har en lang og bred erfaring indenfor forskellige sygeplejefaglige områder.

Hun har arbejdet i hospitalsvæsenet, primært med for tidligt fødte børn, og senere over til hjemmeplejen, hvor sårbehandling er et af hendes fokusområder. Hun har desuden været i det private erhvervsliv og igennem de sidste 14 år arbejdet i almenpraksis, hvor patienterne jo kommer med alle mulige forskellige problemstillinger.

Sandra lægger meget vægt på at møde mennesket, der hvor det er og med situationsfornemmelse og empati.

Mennesker har forskellige behov og tilgang til dem – det er vigtigt at kunne imødekomme dem individuelt.

Som person er Sandra  udadvendt, smilende og med et godt humør. Hun arbejder ansvarsfuldt og struktureret, samtidig med at hun er i besiddelse af det store overblik.

 

Inger Sundbø:  

Ikke-navngivet

Inger har meget erfaring i at passe og pleje mange mennesker gennem sit varierede arbejde, og er klædt på til mange udfordrende opgaver.

Er født i Norge, uddannet sygeplejerske i Norge,men har været dansk statsborger i mange år, og alle hendes arbejdsaktive år har været i DK. Inger har videreuddannet sig til operationssygeplejerske, videre til intensiv og anæstesi og har taget en 2 årig lederuddannelse på Danmarks Sygeplejehøjskole samt div. kurser.

Chefsygeplejerske i Det danske forsvar i 10 år. Inger har desuden i en årrække arbejdet i hjemmesygeplejen.

Som person er Inger energisk, har altid arbejdet meget og elsker sit fag. Hun er meget stabil, fleksibel, i godt humør, robust og humoristisk med et glimt i øje.

 

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row]