”Mit netværk er spredt ud over Danmark”

Da jeg fik diagnosticeret en alvorlig kræftsygdom, koncentrerede jeg mig hurtigt om, hvordan jeg bedst kunne håndtere mit forløb, med formodning om mange hospitalsbesøg, en masse information, bekymringer og personlig pleje. Kræftdiagnosen udløste samtidig en udbetaling for kritisk sygdom hos mit forsikringsselskab, og jeg valgte at bruge nogle af pengene på privat sygepleje.

Mit netværk er spredt ud over Danmark, så det er svært at trække på og da jeg bor alene, var jeg bekymret for at komme i situationer hvor jeg ikke kunne få tilstrækkelig med hjælp. Jeg søgte derfor på nettet og fandt hurtig muligheden for privat sygepleje.

Den første kontakt til Flying Nurses var meget positivt. Efter en god lang snak fandt vi hurtig ud af at jeg kunne få 1-2 faste sygeplejersker tilknyttet på ad-hoc basis. Dem kunne jeg så trække på ved behov, f.eks. som bisidder ved besøg på sygehuset eller hjælp i hjemmet til skift af forbindinger. Efter første kontakt til Flying Nurses var jeg sikker på at jeg havde fundet den optimale løsning til mit behov.

– Kim