Flying Nurses – Sygeplejersker

Alle vore sygeplejersker er håndplukkede og udover kendskab til alment sygepleje er de alle specialister indenfor hver deres terapiområde og alle sætter en stor ære i at efterleve Flying Nurses grundlæggende værdier.

 


Monica Winther

Monica er uddannet sygeplejerske, psykoterapeut, coach og vægtkonsulent.

Hun har bred erfaring fra i hospitalsvæsenet bla. som sygeplejerske på ortopædkirugisk afd, Medicinsk afd, cancerklinik samt handicaphjælper. Monica har løbende videreudviklet sine kompetencer i gennem efteruddannelser og kurser. Bla. NLP, Pleje af sår, ernæringskursus, kursus om stress og børn, efteruddannelse orto molekylær sygeplejerske samt biologisk chok og traumeterapeut.

Som person er Monica engageret og ansvarsbevidst, omsorgsfuld og med en stærk situationsfornemmelse. Hun er ærlig og humoristisk og møder verden med positivt livssyn.


Susan W. Rasmussen

Susan er uddannet sygeplejerske og har solid erfaring inden for sygeplejen.

De seneste 7 år har hun blandt andet arbejdet på Lungemedicinsk afdeling, vikar på Nordsjællands Hospital, sygeplejerske på plejehjem herunder pårørende ansvarlig, hjemmesygeplejerske, klinisk vejleder, underviser i PPS (praktiske procedurer i sygeplejen) af sygeplejersker og SSA’ere samt undervist assistenter i bl.a. inhalationsteknik og medicin og kompressionsundervisning. Yderligere har Susan gennemgået 1. modul af demensvejlederuddannelsen.

Som person er Susan empatisk, tillidsvækkende og ansvarsbevidst. Susan er altid i godt humør og meget stabil og har et godt overblik.


Lene Tystrup Nielsen

Lene har en lang og bred erfaring indenfor forskellige sygeplejefaglige områder og uddannet sygeplejerske.

Lene har udover almen sygeplejefaglige opgaver bla arbejdet på Medicinsk afdeling, Neuromedicinsk ambulatorium, Hæmatologisk KMT. Hun har ligeledes været ansat en årrække i det private erhversliv. Lene har videreudviklet sine kompetencer i gennem adskillige kurser bla. Sygepleje til mennesker med demens, Sygepleje til mennesker med psykiske diagnoser, Sårkursus, Rehabiliteringskursus og Sygeplejefaglig vejledning.

Som person er Lene udadvendt, pligtopfyldende, troværdig og tillidsvækkende. Hun har gåpåmod og er altid glad og smilende.


Ditte Helena Berg

Ditte har bred erfaring indenfor forskellige sygeplejefaglige områder og uddannet sygeplejerske.

Ditte har blandt andet erfaring fra mave- og tarmkirurgisk, Intensivafdeling, Børne og Ungdomspsykiatrisk, Dermatologisk sengeafsnit og Sårcenter. Hun har i en årrække arbejdet som handicapmedhjælper og i hjemmeplejen.

Ditte har løbende udviklet sine kompetencer igennem adskillige kurser. Blandt andet Respiration, Sårdebridering, Dysfagi og Injektion.

Som person er Ditte venlig, smilende og altid imødekommende. Hun har et godt overblik og holder ”hovedet koldt”. Hun er en god planlægger og kommunikator.

 


Sandra Wiesener:

Sandra har en lang og bred erfaring indenfor forskellige sygeplejefaglige områder.

Hun har arbejdet i hospitalsvæsenet, primært med for tidligt fødte børn, og senere over til hjemmeplejen, hvor sårbehandling er et af hendes fokusområder. Hun har desuden været i det private erhvervsliv og igennem de sidste 14 år arbejdet i almenpraksis, hvor patienterne jo kommer med alle mulige forskellige problemstillinger.

Sandra lægger meget vægt på at møde mennesket, der hvor det er og med situationsfornemmelse og empati.

Mennesker har forskellige behov og tilgang til dem – det er vigtigt at kunne imødekomme dem individuelt.

Som person er Sandra  udadvendt, smilende og med et godt humør. Hun arbejder ansvarsfuldt og struktureret, samtidig med at hun er i besiddelse af det store overblik.


Inger Sundbø:  

Inger har meget erfaring i at passe og pleje mange mennesker gennem sit varierede arbejde, og er klædt på til mange udfordrende opgaver.

Er født i Norge, uddannet sygeplejerske i Norge,men har været dansk statsborger i mange år, og alle hendes arbejdsaktive år har været i DK. Inger har videreuddannet sig til operationssygeplejerske, videre til intensiv og anæstesi og har taget en 2 årig lederuddannelse på Danmarks Sygeplejehøjskole samt div. kurser.

Chefsygeplejerske i Det danske forsvar i 10 år. Inger har desuden i en årrække arbejdet i hjemmesygeplejen.

Som person er Inger energisk, har altid arbejdet meget og elsker sit fag. Hun er meget stabil, fleksibel, i godt humør, robust og humoristisk med et glimt i øje.